Beter Inzicht in de Kwaliteit van Bevolkingszorg


Gebaseerd op Toetsingskader en Normen


Wat gaat goed en wat kan beter? Vaak kan de gemeentelijke crisisorganisatie op hoofdlijnen hier antwoord op geven, maar ontbreekt er een gedetailleerd inzicht. Waarnemingen worden niet consequent vastgelegd en onvoldoende gekoppeld aan de kwalificatieprofielen uit Groot-Groot en de wettelijke beleidskaders. Ook kan er geen vergelijkend overzicht gegeven worden van bijvoorbeeld oefenresultaten over de afgelopen jaren.

Met Enquirya Pro kan uw gemeentelijke crisisorganisatie dit inzicht wel krijgen. Door over te stappen naar een gedigitaliseerd evaluatiebeleid, kunt u nu sneller en doeltreffender waarnemingen vergaren en analyseren.

Bekijk de Video

video placeholder

Enquirya Pro kan volledig op uw behoefte worden afgestemd

Modulaire opbouw voor maximaal rendement

 • Uitgebreide Keuze

  U kiest zelf met welke sets van waarnemingsvragen u aan de slag wilt. Uw eigen set of een van onze vele kant-en-klare sets, die inzetbaar zijn bij oefeningen en incidentevaluaties.

 • Gepersonaliseerde Quickscans

  Waarnemingen worden geleverd in quickscans met scores en foto’s. U kunt ervoor kiezen om deze te personaliseren met eigen huisstijl en aangepaste analyses. 

 • Module Dashboard

  Kies voor de module dashboard als u over de tijd resultaten wilt vergelijken en structurele knelpunten wilt analyseren.

 • Snel Inzetbaar

  Het systeem is cloud-based, en er komt geen installatie aan te pas. U kunt morgen ermee aan de slag en de instructies zijn helder en simpel te begrijpen, voor iedereen.

 • Breed toepasbaar

  Interne of externe waarnemers kunnen ermee werken, op de PC, smartphone of tablet. Offline werken is ook mogelijk met de native app. De applicatie heeft wordt geleverd met duidelijke instructies en informatie.

 • Optimale Veiligheid

  Wij werken met processen en technologieën die de waarnemingsgegevens optimaal beschermen. Wilt u meer hierover weten, neem dan contact op.

 • Name
  Sinds 2015 gebruiken wij Enquirya Pro om het lerend vermogen van onze organisatie te verhogen. Door meteen na een inzet of oefening een evaluatieverslag beschikbaar te stellen hebben wij direct inzicht in de kwaliteit van onze crisisorganisatie. Daarnaast verhoogt deze aanpak de transparantie binnen de organisatie.
  John Vredenbregt Veiligheidsregio IJsselland

Interesse in een Demo?

Neem vrijblijvend contact met ons op.